Site-ul oficial al Liceului Teoretic "Ion Luca" din Vatra Dornei!

Activități extrașcolare

Curs de PUBLIC SPEAKING

Frica vorbitului în public poate fi depășită. O demonstrează tinerii frumoși de la "Ion Luca" la fiecare curs de PUBLIC SPEAKING. Felicitări!

"Săptămâna nonviolenței în mediul școlar” 30 ianuarie-2 februarie 2018

Elevii claselor a IX a A, a IXa B, a IX a C, a XII a E au marcat ziua nonviolenței în mediul școlar prin realizarea de postere, creații literare, dar și dezbateri. Felicitari, elevilor și cadrelor didactice coordonatoare ( Păstinaru Andreia, Todașcă Adriana, GÎm Lavinia, Marinca Mihaiela)

Uniți sub un tricolor - 24 ianuarie 2018

Momentul "Micii Uniri"- 24 ianuarie 1859 a fost marcat în data de 23 și de elevii clasei a X-a E de la Liceul Teoretic ,,Ion Luca” Vatra Dornei, în anul în care…la 1 decembrie 2018 vom celebra 100 de ani de la Marea Unire.

Coordonatorul activității- prof. Acatrinei Irinel Mioara

România Unită

„Piatra nu speră să fie nimic altceva decât piatră. Dar, colaborând, se alătură altor pietre și devine templu.” (Antoine de Saint Exupery, Unire)
, proiectul România unită - Coordonator Prof. Păștinaru Andreea Iuliana.

Clubul de lectură

Liceenii, Elif Shafak și "Cele 40 de legi ale iubirii", în cadrul Clubului de Lectură

"În ospeție la ursulețul Marmi"

Culegerea de povești terapeutice "În ospeție la ursulețul Marmi" a ajuns în școlile generale din împrejurimi. Cartea conține 5 povești care se adresează copiilor de vârstă preșcolară, precum și celor din clasele primare. Mii de mulțumiri lui Mircea Grecu și Jana Grecu, autorii cărților, lui Vladimir Odnostalko, coordonatorul proiectului, dlui Stelian Chiforescu (Aqua Carpatica), sponsorul cărților, precum și elevilor din clasa a 12 E de la liceul teoretic "Ion Luca", care au împărțit cărțile copiilor. - Organizator: prof. MIHAI CIOATĂ

"Conservarea și promovarea naturii"

Cea mai tare DEZBATERE a anului, o întîlnire cu WILD BUCOVINA, Stelian Bodnari și Marius Orhean. Organizator: prof. MIHAI CIOATĂ - 13-15 ianuarie 2018