Site-ul oficial al Liceului Teoretic "Ion Luca" din Vatra Dornei!

Activități Școala Altfel 2018

PROGRAMUL DIN SĂPTĂMÂNA „ŞCOALA ALTFEL.SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!” 26-30 MARTIE 2018 - Click pentru detalii

O carieră de succes

În ultima săptămână lucrătoare a lunii martie a acestui an, 26.03-31.03.2018, în Liceul Teoretic”Ion Luca”, Vatra Dornei a avut loc activitatea numită ”Școala Altfel!” Această perioadă din anul școlar este așteptată cu drag de toată lumea, tocmai pentru că activitătile propuse și desfășurate de profesori și elevi sunt ...altfel!

-Vezi mai mult ->

Târgul caritabil de prăjituri și produse hand made

Târgul caritabil de prăjituri și produse hand made a avut loc azi, 29.03.2018. Elevii liceului nostru au gătit prăjituri și au adus produse hand made care au fost amplasate in fața liceului spre vânzare.

Din vânzarea produselor s-a obținut suma de 2100 de lei, sumă care va fi donată copilului Mihnea Coman din municipiul Vatra Dornei (copil de 7 ani, cu o boală genetică rară, care are nevoie de 90.000 de euro pentru un aparat care îi permite o viaţă normală). Târgul a fost organizat de Consiliul Școlar al Elevilor al Liceului Teoretic "Ion Luca".

Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit!

Prof.coord. Păștinaru Andreia, Heidel Gabriela, Atofanei Corina și Bereholschi Paul.

"Cinema Club Experiment"

Cinefilii de la "Cinema Club Experiment" vor încheia săptămâna "Altfel" cu maratonul "THE GODFATHER".

Filmul este considerat o capodoperă a cinematografului mondial, având în distribuție actori uimitori (Al Pacino, Marlon Brando, Robert de Niro). În cele 9 ore de proiecție asistăm la un portret realist și necruțător al cartelului crimei organizate, creionat fără nici o reținere de marele regizor american Francis Ford Copolla.

Organizator profesor Mihai CIOATĂ

Colegul ideal...

Despre colegul ideal, nevoi, dorințe și comunicare asertiva în Școala Altfel...(cu XI C și X C).

"SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!" - Alimentație sănătoasă!!!

Felicitări clasei a X-a E si doamnei profesoare Gabriela Heidel pentru implicare!

"SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!"

Șahul este cel mai frumos sport al minții, iar promotorii lui sunt convinși că practicarea șahului este deosebit de importantă in dezvoltarea gândiirii, imaginației și a puterii de concentrare. în săptămâna "Școala Altfel", cei mai buni jucători de șah din liceu au participat la Turneul de șah organizat de prof. Octavian Rezuș și prof. Loredana Lungoci.

Felicitări tuturor participanților!

Săptămâna Altfel - vizită la Unitatea Militară Roșu, Batalionul 17 "Vânători de munte"

Activitățile din Săptămâna "Școala Altfel" au continuat și azi, 28.03.2018 cu o vizită la Unitatea Militară Roșu, Batalionul 17 "Vânători de munte" ! Multumim Batalionului 17 " Vânători de munte " si domnului colonel Iuliu Ilie Cristian Arsene pentru ospitalitate, pentru prezentarea temeinică a ceea ce presupune o viata dedicată patriei...

Prof.coord. Pastinaru Andreia, prof.Badulescu Corina

Săptămâna Altfel " Sa stii mai multe, să fii mai bun!"

Săptămâna Altfel " Sa stii mai multe, să fii mai bun!" a debutat sub semnul marelui dramaturg "Ion Luca". Elevii au participat la o prezentare despre viata si opera dramaturgului susținută de doamna prof. Romanica Jenica. După prezentare au fost la mormântul dramaturgului unde au aprins cate o candelă în memoria acestuia. Prof.coord: Paul Bereholschi, Atofanei Corina, Chesa Elena, Aflorei Liliana, Todasca Adriana si Pastinaru Andreia.