Site-ul oficial al Liceului Teoretic "Ion Luca" din Vatra Dornei!

Concursul de poezie "Cuvintele vindecă"

Elevii liceului nostru au celebrat nonviolența, respectul reciproc, prietenia și fraternitatea participând la Concursul de poezie „Cuvintele vindecă”, organizat de Twinkl România, în luna februarie 2022.

Au participat patru elevi, după cum urmează: Tania Dobrincu din clasa a IX-a B cu poezia "Nu se cade, măi băiete!”, Delia Urs din clasa a X-a A cu poezia "Cuvintele vindecă”- coordonate de profesor Stela Iacob, Iustin Acatrinei din clasa a XI-a D cu poezia "Sunt aici, prietenul meu!”, respectiv Alexandra Morozan-Irinaru din clasa a XII-a A cu poeziile "Prietene” și ,,Ce-i prietenia?”- coordonată de prof. Ana Maria Apetrei.

Mesajul primit din partea editurii a fost următorul:"După cum am promis, cele mai creative poezii vor fi incluse într-o carte digitală. Însă, având în vedere evenimentele îngrijorătoare din Ucraina, echipa Twinkl își concentrează toată atenția pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Din această cauză, celelalte proiecte la care lucrăm, inclusiv cartea digitală, se vor concretiza mai greu.”

https://www.twinkl.ro/blog/concursul-de-poezie-cuvintele-vindeca

Mulțumesc elevilor și profesorilor coordonatori pentru inspirație și implicare!

"Fii bun de câte ori este posibil. Întotdeauna este posibil!” Dalai Lama

Coordonator la nivelul liceului- prof. Irinel Mioara Acatrinei.


→ Pentru mai multe detalii accesați link-ul următor: https://www.twinkl.ro/blog/concursul-de-poezie-cuvintele-vindeca

→ Poeziile elevilor, tehnoredactate în format word, TNR 12, spațiere 1,5, vor fi trimise profesorilor coordonatori, iar aceștia vor trimite creațiile elevilor adresa irinelacatrinei1973@yahoo.com -- prof. Acatrinei Irinel- coordonator la nivelul școlii; colaborator- informatician Luminița Luca.
EXPO-SCIENCES ASIA 202220 - 25 FEBRUARY 2022, UAE


• Calendarul examenului naţional de bacalaureat - Sesiunea august - septembrie 2022

• ORDIN nr. 5.151/30 august 2021 privind organizarea şi desfăşurarea examenului naţional de bacalaureat - 2022


• Cifre de școlarizare aprobate